SUOMEN SUURIN DISCO
La 18.2. • KLO 19-02.00 • Joensuu Areena

Facebook

Info

Suomen suurin disco bailataan lauantai-iltana 18. helmikuuta Joensuu Areenassa. Mukaan peilipallon alle mahtuu muutama tuhat nopeinta. Osallistuminen on helppoa ja halpaa; sen kun saapuu Areenalle lauantaina ilta seitsemän maissa, ja sukeltaa mukaan. Discoillan tarjoaa Joensuun kaupunki, eikä maksa mitään. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ikään ja tanssityyliin tuijottamatta.

Illan ohjelma alkaa ja ovet discoon avataan klo 19. Illan tarkka aikataulu löytyy tuolta. Sisäänkäynti Areenaan tapahtuu uimahalli Vesikon puoleisista ovista. Areenalle saapuuvia kannustetaan suosimaan julkista liikennettä, pyöräilyä tai muuta kevyttä liikkumistapaa. Autoilevalle discokansalle parkkeja löytyy esimerkiksi läheisiltä uimahalli Vesikon ja yliopiston paikoitusalueilta.

Tanssilattian lisäksi Areenassa yleisöä palvelee maksullinen narikka, sekä Kerubin discoravintolat. Ruokaa ja juomaa on siis tarjolla tanssien tauolla, ja jalkoja lepuuttamaan pääsee pöydän ääreen. 

Yögrillien jonoja lyhentääkseen Kerubi tuo tarjolle:

Ranskalaiset perunat (M,G) / 6 € + dippi 1 €
Makkaraperunat  (M,G) / 8 €
- 80-luvun grilliklassikko aidosta HK:n sinisestä! Ihan kuin discon kulta-aikoina, tosin ilman grillijonopainia
Bataattiranskalaiset
- bataattiranskalaiset ja chili-aiolia (M,G) / 8 €
Kuuma koira (M) / 6 €
- Perinteinen nakkisämpylä: höyrynakkia ja paahdettua sipulia
Kuumaakin kuumempi koira (M) / 8 €
- nakkisämpylä tanssilattian liekittäjille: tulista merquez-makkaraa tulisessa soosissa, coleslawia ja paahdettua sipulia
Kanasalaatti (L,G) / 12 €
- hiiligrillattua maalaiskanaa, valkosipuli-aiolia ja raikasta salaattia
Kanakori (L,G) / 12 €
- hiiligrillattua maalaiskanaa, valkosipuli-aiolia ja ranskanperunoita
Smokey Pulled Pork Burger (L) / 12 €
- Kerubin burger, jossa revittyä ylikypsää savuporsasta, itämaisittain maustettua coleslaw’ta, valkosipuli-aiolia ja ranskanperunoita
Nyhtösoijaburger BBQ (vegaani) / 12 €
- Kerubin burger, jossa revittyä ja tulisesti maustettua nyhtösoijaa, itämaisittain maustettua coleslaw’ta, rucola-aiolia ja ranskanperunoita

Discon baareissa muistellaan vanhoja discojuomahittejä ja maistellaan maakunnan juomatehtaiden tuotteita. Anniskelualueet ovat varattu vain täysi-ikäisten käyttöön.

Areenan omien vessojen lisäksi puuhataan tapahtumaan bajamajoja sen verran, että jonot pysyvät kohtuullisina.

Discoilta jatkuu puolen keskiyön paremmalle puolelle, ja viimeiset hitaan tanssitaan kello puoli kahden aikoihin.

Lisätietoja järjestelyistä: